Bentley Verzekering

Verzekeren van uw Bentley

Bent u opzoek naar een verzekering voor uw Bentley? Of u nu een Bentley Mulsanne, Flying Spur, Bentayga, Continental GT, GTC, Speed of Supersports heeft, u bent bij Wolf Exclusive Insurance aan het juiste adres!

 

Wolf Exclusive Insurance richt zich op de markt van vermogende particulieren. Zo kunt u naast het verzekeren van uw Bentley, onder andere bij ons terecht voor het verzekeren van uw exclusieve dagelijkse auto, SUV, jacht, woonhuis, inboedel, kunst  en kostbaarheden.

 

Wij weten als geen ander hoe het is om exclusieve auto’s te bezitten en te rijden. Service en snelheid zijn onze kenmerken, in onze werkwijze bekijken wij altijd hoe we zelf behandeld zouden willen worden. Als wij uw Bentley verzekeren, behartigen wij uw belangen zoals we dat voor onszelf zouden doen.

 

Nieuwwaarderegeling

Met onze nieuwwaarde regeling verzekeren wij uw Bentley bij totaalverlies 36 maanden tegen nieuwwaarde.

 

Aanschafwaarderegeling

Met onze aanschafwaarderegeling verzekeren wij uw Bentley bij totaalverlies 36 maanden tegen aanschafwaarde.

 

Getaxeerde waarde

Indien u in het bezit bent van een taxatierapport, kunnen wij uw Bentley verzekeren tegen een vaste getaxeerde waarde. In dit geval wordt bij totaalverlies de vaste getaxeerde waarde uitgekeerd.

 

Collectie

Heeft u een collectie Bentley’s of andere exclusieve auto’s? Wij maken graag een passende maatwerk offerte. Dit kan mede interessant zijn omdat er door de maatschappij rekening wordt gehouden dat u slechts met één auto tegelijk de weg op gaat.

 

Verzekeren op chassisnummer

Tevens verzekeren wij auto’s op chassisnummer. Rijdt u uw Bentley op buitenlands kenteken? Dan verzekeren wij uw auto voor het casco deel op chassisnummer.

 

Verzekeringsmaatschappijen

Onderstaand vindt u een overzicht van de maatschappijen waar wij mee samenwerken:

 

· XL Insurance Company SE
· Europeesche Verzekeringen
· Hiscox Insurance Company Limited
· Reaal Schadeverzekeringen NV

 

 

Vul de onderstaande gegevens in en vraag direct een offerte aan voor de verzekering van uw Bentley!

 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  [recaptcha]