Verzekeren van uw Porsche

Bent u opzoek naar een verzekering voor uw Porsche? Of u nu een Porsche 911, 718 Cayman, Boxster, Macan, Cayenne, Panamera, GT3 RS, 959, Carrera GT of zelfs een 918 Spyder bezit, voor Wolf Exclusive is niets te gek!

Wolf Exclusive Insurance richt zich op de markt van vermogende particulieren. Zo kunt u naast het verzekeren van uw Porsche supercar, hypercar of SUV, onder andere bij ons terecht voor het verzekeren van uw jacht, woonhuis, inboedel, kunst en kostbaarheden.

Wij weten als geen ander hoe het is om exclusieve auto’s te bezitten en te rijden. Onze kenmerken zijn service en snelheid, in onze werkwijze bekijken wij altijd hoe we zelf behandeld zouden willen worden. Als wij uw Porsche verzekeren, doen wij dit met dezelfde passie als we dit voor onze eigen auto zouden doen.

Nieuwwaarderegeling

Met onze nieuwwaarde regeling verzekeren wij uw Porsche bij totaalverlies 36 maanden tegen nieuwwaarde.

Aanschafwaarderegeling

Met onze aanschafwaarderegeling verzekeren wij uw Porsche bij totaalverlies 36 maanden tegen aanschafwaarde.

Getaxeerde waarde

Indien u in het bezit bent van een taxatierapport, kunnen wij uw Porsche verzekeren tegen een vaste getaxeerde waarde. In dit geval wordt bij totaalverlies de vaste getaxeerde waarde uitgekeerd.

Collectie

Heeft u een collectie Porsche’s of andere exclusieve auto’s? Wij maken graag een passende maatwerk offerte. Dit kan in dit geval zeer interessant zijn omdat er door de maatschappij rekening wordt gehouden dat u slechts met één auto tegelijk de weg op gaat.

Verzekeringsmaatschappijen

Onderstaand vindt u een overzicht van de maatschappijen waar wij mee samenwerken:

· XL Insurance Company SE
· Europeesche Verzekeringen
· Hiscox Insurance Company Limited
· Reaal Schadeverzekeringen NV

Vul de onderstaande gegevens in en vraag direct een offerte aan!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  [recaptcha]